promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Perdöntő részlet került elő a bőnyi késelés ugyében, ez új irányba viheti azt amit az ügyről eddig gondoltunk
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bőnyi késelés áldozata naponta kegyetlenkedett az osztálytársával? Egy ismerős, helyi lakos törte meg a csendet.

Néhány nappal ezelőtt példanélküli tragédia rázta meg az országot: egy kislány hátbaszúrta egy másik iskolatársát, aki a történtek következtében kórházba került. Az iskola, az elkövető és az áldozat szülei is értetlenül állnak az eset előtt, ám azokat, akik ismerték a két kislányt és a helyieket határozottan megosztja az eset. Bár azt nem vitatják, hogy az eset szörnyű és nem szabadott volna megtörténnie, a két lány személyiségéről és viselkedéséről merőben más információk keringenek, melynek igazságtartalmát lehetetlen kideríteni, így mind a két álláspontot bemutatjuk.

A bőnyi késelés szörnyűségeit súlyosbítja azt, hogy a kislány előre kitervelhette a tették, ugyanis a kést otthonról vitte az iskolába, illetve egy listát is találtak nála az ellenségeiről, melyen bizonyos emberek nevét, akit bántani akart pirossal jelölt. Az iskolai bántalmazás az egyik legszörnyűbb dolog, ami egy gyermekkel történhet, ennek felbukkanását pedig kiemelt fontosságú lenne, hogy a nevelők és a szülők észre vegyék.

Van, akik ezzel magyarázzák azt, hogy a fegyvert ragadó kislány ilyen elkeseredett lépésre szánta el magát: néhány ember szerint az áldozat többször piszkálta és cukkolta osztálytársát, aki nem kapott segítséget ahhoz, hogy ezt kellően feldolgozza és egy idő után már annyira megcsömörlött az őt ért bántásoktól, hogy nem látott belőle más kiutat.

Míg más helyi lakosok szerint az elkövető kifejezetten furcsa, magának való kislány volt, aki többször küldött osztálytársainak zavaros üzenetet és fenyegető tárgyakkal pózolt. Ő valószínűleg javító és nevelőintézetbe kerül majd, ami különösen ijesztő lehet egy ilyen korú, összezavarodott gyermek számára. A vizsgálatot végző rendőrök is csendes, szelíd teremtésnek írták le őt. Természetesen ítélet még nem született az ügyben.

Akárhogy is, itt két gyermek az áldozat, akik ilyen, vagy olyan módon, de sérültek. Az iskola egyik legfontosabb feladata, hogy felismerje és azonosítsa egy diák személyiségváltozásának az okát és a rendelkezésre álló eszközei szerint igyekezzen megszüntetni a kialakult, lelkileg káros és romboló helyzetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás