promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kalapáccsal bringásra támadó taxis Zuglóban, parkoló autót letaroló busz Soroksáron - heti hajmeresztő esetek hazánk útjairól
Borítókép:  YouTube / BpiAutósok
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ponyvás kisteher vezetője azonban órásit mentett az utolsó pillanatban.

A fedélzeti menetrögzítők korában minden eddiginél több riasztó közlekedési eset lát napvilágot. Hazánk útjai sem kivételek, sajnos felénk is rengeteg a kisebb-nagyobb baleset, melyek némi odafigyeléssel megelőzhetők lennének. Ezúttal a BpiAutósok heti videóiból válogattunk, volt bőven merítési lehetőség.

Az első, egyben a legbizarrabb esettel kezdjük, ami a Lőcsei utcánál történt, ahol egy anyuka gyermekeivel át akart kelni az úton, ahol először egy busz, majd egy taxis is elhaladt megállás nélkül – utóbbi lassítani sem volt hajlandó. A kamerás bringás utána kiabált, majd mutogatott is egy kicsit, mire a taxis később már egy kalapáccsal várta a kerékpárost, felé is lendítve a súlyos szerszámot.

„Ő ragaszkodott, hogy kérjek bocsánatot, amit én egy szerény megjegyzést a vezetési hiányosságaira utalva, vonakodva, megtettem. Azt is mondtam neki,hogy főállásban villamost vezetek, de ha így viselkednék minden közúton tapasztalt sérelem után, akkor már rég börtönben lennék”

– írta a kamerás biciklis, aki azért visel menetrögzítőt, mert korábban már jó néhány balesetnek szemtanúja volt, melyeket szabálytalanság előzött meg. Mindenesetre a videó alá kommentelők azt javasolták, hogy ne várjon a feljelentéssel.

A soroksári buszos koccanás különösen rémisztő lehetett, hiszen ültek az autóban, amikor a BKV egyik csuklós busza kanyarodás közben gyakorlatilag végigszántotta a Ford oldalát. A dudálásra azonnal észrevette a buszsofőr a bajt, aki egyből megállt és megnézte, mi történt. Szerencsére senki nem sérült meg.

Az utolsó eset Pilisvörösvár és Csobánka között történt. Viszonylag nagy tempó mellett kis híján beborult az árokba a teherautó, de az utolsó pillanatban ügyesen korrigált, így sikerült megelőzni a balesetet. Bár a jármű valószínűleg így sem úszta meg sérülés nélkül, ám legalább nagyobb baj nem történt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás