promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vécébe dobott tárgy buktatta le a hűtlen férjem, mikor megláttam az ottfelejtett holmit, azonnal tudtam hogy nagy a baj
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fatális véletlen ahogy lebukott, képtelenség volt kimagyarázni.

Mercédesz a szokásos időpontban ér haza a munkahelyéről. Amikor kiment a lakásuk illemhelyébe, valami szörnyűséggel szembesült. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sok morbid történetet olvastam már itt, hűtlen férjekről, feleségekről, megcsalásról, lebukásról, ám olyat, ami velem történt, még nem láttam. Próbálok derűsen hozzáállni és nem összeomlani, de belül azt érzem, hogy kitépték a szívemet. A férjem és én is home officeban dolgozunk, azonban nekem most egy projekt jellegű megrendelés miatt egy rövid ideig be kellett járnom az irodába. Átmeneti, néhány hétig tartó dolog volt, de nagyon szomorúak voltunk mindketten, megszoktuk, hogy otthon vagyunk egymással egész nap. Ezért minden nap munka után siettem haza, ám egy idő után azt vettem észre, nagyjából a második hét végén, hogy mindig nagyon vidám, amikor hazaérek, eltűnt a szomorúsága és emellett pedig távolságtartóbb is volt velem, mint korábban.

Az elején nem gondoltam semmi rosszra, hiszen lehet csak rájött, hogy mennyi mindent kezdhet a rászakadó szabadidővel, még örültem is, hogy egy kicsit magával foglalkozik. Egyik nap aztán hazaértem és elvégeztem a szokásos rutinomat: a fürdőbe lemostam a sminkemet és elintéztem az ilyen olyan női dolgaimat. Amikor felnyitottam a toalett fedelét, megütötte a szemem egy wc-be dobott tárgy, ami ott úszkált. Nem kellett közelebbről megnéznem, hogy mi az: egy tampon volt. Ez több szempontból is kifejezetten furcsának számított: egyrészt én sosem dobtam a wc-be ezt a női higiéniai terméket, másrészt évek óta nem használok tampont, mert más módon oldom meg a nehéz napokat, a harmadik és legfontosabb pedig az volt, hogy nekem épp nem volt meg.

Kimentem és megérdeklődtem a férjemtől, hogy volt-e vendége, ő természetesen letagadta. Ekkor már kezdett hatalmába keríteni valami nagyon rossz érzés. Behívtam a mosdóba és megmutattam a tampont amire szemmel láthatóan zavarba jött és megpróbálta megmagyarázni, hogy az enyém. Amikor látta, hogy ezzel a magyarázattal eléggé befürdött, akkor kimentünk a nappaliba, leültettem és számonkértem.

Nem akart kötélnek állni az elején, de végül beismerte, hogy mostanában feljár hozzá az egyik házban lakó lány és elszórakoztatja, ameddig én nem vagyok itthon. Teljesen megdöbbentem: a férjem szeretőt tart. Az én férjem. Szeretőt.

Amikor kezdtem volna felemelni a hangom, akkor csendre intett és megkérdezte, de komolyan, így, hogy mégis mit vártam tőle, amikor magára hagytam? Kettő hetet bírt ki egyedül a lakásba. Ekkor, bár nem gyakran fordult ilyen elő velem, de elakadt a szavam, hát még amikor folytatta: amúgy sem érti mit hisztizek, ez csak testiség és ma amúgy sem volt semmi, mert a lánynak havibaja van. Majd ha vége a projektnek, akkor minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Erre a pofátlanságra már nem tudtam mit mondani. Felálltam és kijöttem a lakásból. A családomat kértem meg, hogy menjenek el a cuccaimért. Amikor odaértek, a lány nyitott nekik ajtót, aki szívélyesen betessékelte őket és még beszélgetni is akart, amíg pakolnak. Azóta is együtt vannak, a válás még zajlik. Azt hiszem, nőt ennyire nem lehet megalázni, mint ahogyan velem elbánt "életem párja".

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás