promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez tökéletes testét alig takarta valami, Ben Affleck zokogva búcsúzhatott pompás idomaitól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

J.Lo ismét bizonyította, hogy a kor csak egy szám.

Persze tenni is kell azért, hogy valaki 54 évesen így nézzen ki, ám a popdíva híres arról, hogy nagyon odafigyel az életmódjára, saját márkája pedig azért is ennyire népszerű, mert lényegében a testén teszteli azok hatékonyságát, és nem fél megmutatni az eredményeket.

Jennifer Lopez bőrápoló termékei azonnali hatást ígérnek, ám nyilván sosem titkolta, hogy a tökéletes eredményhez nem elég csupán a megfelelő szérumokat használni, természetesen a lelki egyensúlyra is érdemes törekedni.

Hogy ez most mennyire áll fenn az énekesnőnél, az már bőven túlmutat a hangzatos reklámokon, a legújabb hírek szerint ugyanis Ben Affleck-kel ismét szétmentek – ami annyira nem meglepő, lévén a jelek nagyon arra utaltak, hogy nincs minden rendben közöttük.

Lopez heves vérmérsékletét Affleck valószínűleg évtizedek távlatából sem tanulta meg kezelni, és nagyon úgy fest, hogy húsz évvel hangos szakításuk után ismét véget ér a kapcsolatuk. Akkor még csak az esküvőt kellett lefújni, most azonban valószínűleg már válás lesz a vége, hacsak nem történik valamiféle csoda.

A sztárpár 2021-ben talált ismét egymásra, és az óriási médiafelhajtás közepette valóban úgy tűnt, hogy több mint másfél évtizedet követően végre minden tökéletesen passzol kettejük között, és megértek egymás társaságára. Ám az elmúlt hónapokban szemlátomást mindez megváltozott, hiszen alig lehetett őket együtt látni, ha mégis, akkor szinte szikrázott a levegő közöttük, és nagyon nem a jó értelemben.

Hogy mi lesz a szappanoperának a vége, az még kérdéses, mindenesetre a Ben Affleckről készült dohányzós lesifotó közelebb állhat a valósághoz, mint J.Lo tökéletesnek festett világa. Persze ettől még az énekesnő csodálatos formában van, de bizonyára nem ebből fakadt a kettejük közötti probléma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás