promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen szembetalálkozott a pesti lépcsőházban Al Pacinóval, nagyon meglepődött a találkozáson
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem hitte volna, hogy pont a lépcsőházban botlik bele Al Pacinóba.

Ha Hollywood úgymond kitelepül Magyarországra, akkor a hazai sajtó mindig lehozza, hogy most éppen melyik világsztárokkal futhatunk össze Budapesten, ha eléggé nyitva tartjuk a szemünket, és van akkora mázlink, hogy mondjuk Johnny Depp éppen arra sétálgat vagy bulizgat, ahol mi is éppen jókedvűen iszogatjuk a sörünket.

Minden bizonnyal annak a budapesti kávézónak a tulajdonosa sem számított rá, hogy hirtelen betoppan Antonio Banderas, vagy a bicikliboltban is nagyot néztek, mikor belépett Harrison Ford, és leült velük kávézgatni. Vannak ilyen véletlen összeütközések, de van egy nagyon szerencsés budapesti nő, aki egyszerre két világsztárba is belebotlott a munkahelyén.

Mint köztudott, Johnny Depp Budapesten forgatta Modi című filmjét, amiben Al Pacino is játszani fog. A hírek szerint nem zajlott zökkenőmentesen a munka, mert Johnny Depp túl sok időt fordított arra, hogy bulizgasson - volt olyan nap, amikor a stáb hiába várt rá, nem jelent meg. Al Pacino is csak azért nem hagyta ott a produkciót, mert már leszerződtek vele, és egyébként sincsen nagy szerepe a történetben.

Johnny Depp mindig szakított időt a rajongóira, amíg Magyarországon volt, de amikor munka volt - és ő is jelent volt -, akkor nem hagyta, hogy bárki is megzavarja. Persze adódtak kivételek, mint amikor a magyar Jak Sparrow meglátogatta őt a Modi forgatásán.

Az egyik rajongó pedig nagyon meglepődött, mikor egyik nap kinézett az irodájából, ugyanis azt látta, hogy alatta ott van Johnny Depp és a Modi stábja. Ugyanis pont ugyanabban az irodaházban forgatták a film egyes jeleneteit, ahol a nő dolgozik. Gyorsan videóra is vette, és felrakta a TikTok-ra, de a meglepetéseknek itt még nem ért véget.

Amellett, hogy nagyon meglepődött, mikor meglátta Johnny Deppet, még Al Pacino is szembejött vele a lépcsőházban; ez már csak hab volt a tortán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás